perjantai 23. marraskuuta 2012

Salilla käymisestä


ArmasSaliKaverini©PakinoivinAikein

Mikä siinä on niin vaikeaa antaa ihmisen olla rauhassa? Niille, jotka salilla tahtovat turista ja vaihtaa sosiaalisia aktejaan ovat jumpat sunmuut ryhmäliikunnan muodot, kuten tanssi, tennis, jalkapallo ja kaikki tämmöinen. Mutta SALILLA KÄYMINEN pitäisi olla ihmisen oma tila, jossa hän rentoutuu. Näin minä ajattelen.

Kyllä siellä salilla voi jutella. Sitä en kiellä. Mutta se, että joku ventovieras tulee joka kerta heittämään saissea läppää siihen viereen, kun itse tekee puolentunnin uusinta ennätystä kuntopyörällä niin kyllä ärsyttää. Kyllä ärsyttää niin.

Ensinnäkään en puhuisi kyseiselle henkilölle muuallakaan ulkomaailmassa. Se näkyy mielessä kaikkein kirkkaimpana. Toisekseen hän on parrakas erittäin  homssuisesti pukeutuva vanha 50-vuotias mies, joka osuu aina samaan aikaan salille kuin minä. Mitä yhteistä minulla on muiden 50-vuotiaiden miesten kanssa jos pois lasketaan  isäni ja läheisimmät tutut kuten mieskaverini isä? Ei tule juuri mieleen.

Ja kaikista pahinta on se (Zalandon mainos EHEH) että ne ovat tietysti jonkin asteisesti flirttailevia juttuja, kuten:

”Ethän loukkaannu jos lähden nyt täältä salilta. Jätän sinut yksin pakertamaan? Hihihi?” 
(ETTÄ MITÄ IHMETTÄ??! EN EDES TUNNE SUA HELKUTIN JOULUPUKKI.)
sekä
”Jaaha osuttiin samaan aikaan! Varasin ihan tämmöisen privaatin salin meille EHEH.”

 Erittäin kuiva hekotus perään. ERITTÄIN.


ElämänJalkaprässi©PakinoivinAikein


Että ärsyttää. Lisäksi käyttämälleni salille ilmestyy pikkulapsia (siis 5-vuotiaita) ilmeisesti äitinsä kuntosalivuorolla JUOKSEMAAN ympäriinsä mikä on mielestäni täysin käsittämätöntä. Toinen suosikkini ovat teini-ikäiset nuoret, jotka tulevat finnit naamassa riehumaan ja pelleilemään laitteilla. Kerran kaksi tyttöä kiipesi juoksulaitteeseen, niin että toinen oli toisella askelmalla ja toinen toisella. Sitten veivattiin innoissan ja kihitettiin. Samaan aikaan eräs  Niiskuneiti kiskoo järkyttävän kokoista painoa selällään maassa. Toivoin melkein, että olisi revähtänyt joku paikka. Olisi oppinut. Heidät ONNEKSI häädettiin vikkelään päivystäjän ansiosta, ettei minun tarvinnut mennä reväyttämään (HEH.)

Miksi kaikesta tehdään niin vaikeaa? Mikä ihme lasten leikkipaikka ja nuorten riehumisalue voi muodostua pelkästä hemmetin kuntosalista? Vieläpä erittäin pienestä sellaisesta ja syrjäisellä paikkakunnalla sijaitsevasta? Sen pitäisi olla nimenomaan tylsän rauhallinen paikka, missä ihmiset touhuavat painojen kanssa ja keskittyvät ja rauhoittuvat harjoitukseen.

Onhan tuolla kaupungeissa kuten Tampereella toki sitä, että ostetaan sadoilla euroilla kuntosalivaatteet ja treenikassit ja sitten peppu pitkällä mennään ja haetaan kateellisia ja himokkaita katseita. En puutu siihen. Jos kokee urheilun merkityksen olevan ulkonäössä ja esittämisessä niin siitä vaan JOS EI MUITA HÄIRITSE.

Mitään ei saa nykyään yksin tehdä. Salilla joudun tuijotuksen, iskuyritysten ja muun häirinnän kohteeksi. Se on sitä nykypäivää,

SURUPUKKUUN SAIS TEIDÄN KANSSA PUKEUTUA!!!!!     (Pulkkinen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti