perjantai 2. marraskuuta 2012

Sarjoista ja Sankareista

                                                    koirakuiskaaja?©MinnaKarjalainen

Tykkään katsella sarjoja, joissa autetaan ihmisiä ja jotain saadaan aikaan.

Sarjat ovat nostaneet esille uusia sankarimuotoja: löytyy Supernannyä (joka on kiusallista suomeksi sanoa, olen huomannut), Gordon Ramsey toimii huippukokki maineensa lisäksi Kurjien kuppiloiden pelastajana ja koirakuiskaaja Cesar Milley toimii koirien buddhana.

Jälkimmäisestä tosin kun itselleni selvisi, että hän toimii pikemminkin koirakurmuuttajana kuin kuiskaajana,  lopetin sarjan katsomisen. Ei ammattilaisen kuuluisi käyttää sähköpantaa ja kielen kuristimia vai mitä olette mieltä?( Eihän se Supernannykään käytä EHEH.)

Ja sitten vielä sekin, että ne Koirakuiskaajan jaksot sensuroitiin kokonaan Suomesta. Koin olevani kierolla tavalla propagandan uhri – jos olisi nämäkin jaksot tulleet ulos olisin varmasti muuttanut mieltäni aiemmin (ehkä myös moni muu tai nykyinen sarjan innokas seuraaja?). Mutta se onkin Suomessa laitonta näyttää sellaista väkivaltaa eläimiä kohtaan.

 Mikä on ihan oikein.

Ramsay on suuri suosikkini, paitsi erityisen v-mäisen käytöksensä vuoksi myös siksi, että hän on 100% realisti. Kyllä sitä vaan tarvitaan, kun maailma on muutenkin täynnä idiootteja, että joku menee suoraa sanomaan että "ÄLÄ NYT HYVÄ MIES JUMALAUTA LAITA SITÄ PILAANTUNUTTA LANTTUA SINNE SOPPAAN. SAATANAN APINA."

                                                          kuva©PakinoivinAikein


En tykkää sarjoista, missä ei saada mitään aikaan ja kukaan ei hyödy. Vähiten katsoja. Supermarjo ja tytöt ärsyttää eikä edes naurata kuten vaikka Marttiinan ja Eskon tappeleminen. Kuka haluaa katsoa puoliksi anorektikon näköistä ahdistunutta naisihmistä, joka auttaa pepunketkutus-uralle aikovia naisia; kai siksi että itsekin haluaisi muttei pääse. EHHEH.

Pelkästään jo peppukeikutustytöistä itsestään tehty sarja toimisi paremmin. Mihin sitä Marjoa siinä tarvitaan. Ehkä paras kommentti, mikä saattoi tarttua korvaani pelkästä ohjelman mainoksesta, kuuluu näin: ”Minä tosiaan autan näitä tyttöjä, vaikka en itse halua tyttärieni lähtevän samaan.” Noh, ovathan ne tanssijatytötkin jonkun tyttäriä Marjo.

kuva©PakinoivinAikein

Maailman ärsyttävin sarja on Big Brother. Tästä ei pääse yli eikä ympäri. En ärsyynny puoliksikaan niin paljon itse talon asukeista, kuin ”BEEBEEN TALKSHOW JA BEEBEEN JATKOTALKSHOWN ja BB EXTRASHOW ja BEEBEENKATSOJAKOMMENTTIJATKOTALKSHOWN” juontajista kuten Cristal Snow.

 Juurikin näistä antisankareista, jotka väkipakolla kömyävät hidasta televisiouransa nousua eteenpäin. Big Brotherin kaltaiset ohjelmat ovat tämmöisille kummituksille oiva jalansija kohti ”huippua” mikä se sitten lieneekin. Maikkarin yöchat.

Iltalehti kirjoittaa nettisivuillaan 26.09.2012:

Big Brotherin alku kuukausi sitten oli komea, kun keskimäärin 562 000 katsojaa seurasi asukkaiden marssia taloon. Katsojaluvut olivat paremmat kuin viime vuonna ja avaus oli Suomen Big Brother -historian kaikkien aikojen kolmanneksi paras. Sittemmin katsojaluvuissa on tultu roimasti alas.”

Varmaan siksi olivatkin isot, kun haluttiin tarkistaa ettei se meidän Vesa tai Helena-Maija sinne joutunut. Tai pahimmassa tapauksessa meidän mutsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti