maanantai 12. elokuuta 2013

Viikonloppu




SomehowJo©PakinoivinAikein


Olipa tuossa Lauantaina serkkupojan ja tämän bändin Somehow Jo:n keikka Ylöjärven Räikällä. Rummuissa tietysti Lassi "Laksi" Peiponen, kitara&laulu Christian Sauren eli "CH", kitara number two Sakari Karjalainen eli "Sakari" ja basso Eero Aaltonen "Pötkö".

Hyvää meininkiä oli ja mukava nähdä pitkästä aikaa pojat lavalla. Kaikenlisäksi keikkaa oli järjestämässä Virtojen ihmisiä eli koulututtuja näkyili siellä täällä sekä vanhoja Ylöjärvituttuja<3. Ihanata. 

Lopulta koko porukka köntysti Tammelanpuistoon yöllä ja Nella pääsi näyttämään, miten Taavi-tonttu käy pusikkopissalla. Ei siitä sen enempiä. Ihanaa nähdä vanhoja ja uudempiakin tuttuja, helposti siinä päivän aikana tulee nähtyä kymmeniä ihmisiä. Sekä meidän vakioporukka. Sitä ihmiset hajaantuneet tätä nykyä Tampereelle, Helsinkiin, Saarijärvelle kuin ulkomaillekin. Ennen sitä Ylöjärvelle kaikki mahduttiin *NIISK*.

Käytiin miähen porukoilla katsomassa Eetu-villakoiraa sekä Luke-chihuahuaa tietysti. Luke olisi mennyt mielellään kukkapensaaseen, mutta sai sieltä häädön. Luke on muistaakseni saanut Star Warsin Lukelta nimensä. 

Luin huvikseni tuossa eri koiraroduista muutoinkin. Chihuahuan koulutuksessa on oltava tarkkana, muutoin siitä voi tulla sormia näpsivä riiviö. Luke on ihana <3 Riiviötä siinä on vain kun puetaan villapaitakoira-asua päälle.


Luke©PakinoivinAikein


          
Ja Eetu©PakinoivinAikein

Ja kävin tietysti katsomassa ja ruokkimassa Millan Esa-kissaa, joka on nyt noin 11-viikkoa vanha. Heti tuli vatsan päälle harjoittelemaan "melkein-naukumista" ja tuli naamaan kiinni tuhisemaan. :3


                                                       EsastaOnnistunutPhoto©PakinoivinAikein







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti