keskiviikko 21. elokuuta 2013

Demi

Luin muuten taas mahdollisimman älykästä lehteä eli Demiä. EN SANO ettei siellä ole hyviäkin juttuja joskus ja kyllä sitä lueskelen joskus varsinkin niitä omaelämänkerta kolumneja MUTTA. Kuinka tyhmänä se välillä pitää lukijoitaan?

Esimerkiksi juttu ensimmäisestä yökylästä poikaystävän luona. "Muista ottaa mukaan hammasharja, myslipatukka, vaihtopikkuhousut, side kaiken varalta...," SIIS MITÄH. Se lehti on pahempi kuin ylihuolehtivainen äiti !

Seuraavaksi: Unohda nämä - otsikon alla. "Seksikkäät stringit - koska ne ovat epämukavat." No entä jos on mukavat stringit??  

"Jätä myös turhat röyhelöiset vaatteet, jotka eivät mahdu." 
Jos haluaa pukeutua röyhelöön niin sitten pukeutuu ! MIKÄ NEUVOSTOLIITTO TÄMÄ ON!!!

"Jos riisuminen kultasi edessä ujostuttaa, vaihda vessassa hampaiden pesun aikana yövaatteet."
Hyvä ku kerroit hei en olis mitenkä tajunnu !

"Ota mukaan myös pelikortit sen varalta ettet saa unta - voit yöllä opetella netistä korttitempun ja yllättää kultasi aamulla!"
Onko tämä idea keksitty kenties muutaman promillen humalassa? SIIS MITÄ. Mies ensi yötä kanssani ja hän heräisi kello neljä aamulla siihen, kun opettelen KORTTITEMPPUA  hänen työpöytänsä ääressä hullun ilme naamalla. 

TOISAALTA jos minun kanssani on tekemisissä tuo olisi oikeastaan aika normaalia, mutta nyt puhutaankin yleisellä tasolla !


Eli kahdeksalta nukkuun, ei mitään yöllistä hauskaa juttelua poikakaverin kanssa, myslipatukka tyynyn alle ja jos ahdistaa niin ehkä pari korttitemppua.

Että jahass.

1 kommentti:

  1. Mä kuolen nauruun ja tukehdun aamupuurooni :D
    Tää on paras teksti täällä IKINÄ!

    :D

    VastaaPoista