torstai 15. elokuuta 2013

Mitä tapahtui?

Tältä "Arki" voisi näyttää©PakinoivinAikein



Pari vuotta sitten tuntui todellakin vielä lapselta. Sitten jotain tapahtui.

Piti alkaa imuroimaan, huolehtimaan taloudesta ja käymään töissä opiskelun ohella kesät. Kesää ei voinutkaan enää vain ”olla.” Se tuntuu nykyään heti väärältä ja oudolta. Ennen sitä saattoi hyvin viettää kesät rauhassa tuntematta syyllisyyttä tai rahojen hupenemista. Mistä tämä kaikki tarve yhtäkkiä? Noh, asunto, vuokrat ja ruuat summuut tietysti ja AIKUISEN ELÄMÄ.

Aikuisuus elämässä alkaa yhtäkkiä lukemaan uutisia ja ymmärtää parisuhdenettisivuja. Arki tuntuu arjelta ja viikonloppu viikonlopulta kun ennen kaikki oli semmoista mukavan tasapaksua hupia. Täytyy käyttää e-pillereitä, vältellä stressiä ja käydä kuntosalilla. ”ARKI” koostuu selkeistä lohkoista. Työstä, kaupassa käynnistä, ruuanlaitosta, siivouksesta, kasvien ja lemmikkieläinten hoidosta (minulla on niille vielä tarkat viikonpäivätkin koska kyseessä akvaario & terraario) ystävien tarkkaan aikataulutetusta näkemisestä ja sitten on erikseen ”viihteellä käynti” mikä on kammottavan lokeroitua !


Ahdistaa sanat ”arkijuusto”, ”helppo arki” ja ”arjen pienet asiat merkitsevät.” Kaikki on ihmissuhteissa hyvin jos "arki sujuu." Tämä ARKI on ihmisten itse keksimä asia ja mielentilakin osittain. Kannattaa meditoida ja ajatella mieluummin että jokainen päivä voi olla viimeinen ja elä tässä ja nyt.

Loppukevennykseksi voin kertoa, että pienenä suurin asia oli olla koira ja mielestäni parhaiten tätä tavoitetta pääsi lähelle pukemalla polvista haalistuneet dalmatialais-kuosiset housut, joita nykypäivänä kutsuttaisiin legginsseiksi, mutta silloinpa ei ollut termiä legginssi ! Ja koska omaan paljon pisamia ainakin kesäisin, toivoin että ne liittyisivät jotenkin koirana olemiseen myös niinkuin täpliksi.

Nii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti