tiistai 13. elokuuta 2013

Ei jaksais

Sosiaalisessa mediassa jälleen kiertää näitä koiran myrkyttämisyrityksiä, missä rotanmyrkyllä varustettuja nakinpaloja lentelee taas katujen varsilla ja nurmilla.


                                                           FUCKYOU!!!!©PakinoivinAikein

Että voi olla v-mäistä väkeä. Nyt tulee vähän ihmisviha. Pystyy näkemään sielunsasilmin jonkun laiskan, ärsyttävän ja tyhmän ihmisen suunnittelemassa tätä toimenpidettään ja laittamassa sitä myrkkyä tosissaan sinne nakkiin kotona. Oikein autolla ajaa vielä "rikospaikalle." Hakea tällä jännitystä maailman tyhjimpään elämäänsä.

Ne nakinpalat voi syödä hyvin myös pikkulapset, että semmosta. Sehän ois jo murha sitten. Mielestäni koiran myrkyttäminen on jo ihan murhaajan tittelin ojentava teko muutenkin. Lisäksi myrkkynakkipalojen uhriksi voivat joutua yhtälailla muutkin lemmikkieläimet ja metsäneläimet, kuten kissat, oravat, ketut, jyrsijät ja linnut.

Voisin alkaa itse levitellä karhunrautoja tämmöisten ihmisten pihoille.

Tuli mieleen taas se samainen tapaus, missä sisko vei meidän 1-vuotiasta shelttiä pihalle ja kaupan pihassa tuli hieno äijä sanomaan: "Älä päästä tota karkuun. Mää ammun tommosia."
Siihen ois pitäny heittää suoraa vaa että: "Ja mää tommosia."


Asia toimii tosin myös toisinpäin. Hyvä kaverini linkitti uutisen, joka ansaitsee huomiota yhtä lailla: http://blogit.kansanuutiset.fi/kaasuputki/suloinen-myrkynkeittaja/. Kannattaa siis poliisin hoitaa henkilökohtaiset syytteet ja ilmoittajan olla varma asiastaan ennen kuin alkaa hosumaan. Viattomat ihmiset eivät saa jäädä minkään murhaajasyyttelyn/väkivallan uhreiksi. Facebookissa tuollaiset "viharyhmät" ovat muutenkin uhkaavia ja joukossa tyhmyys tiivistyy ennemmin kuin mitään järkevää saadaan aikaan.

Kiinnittäkää huomiota myös jutun kommenttikollaasiin, siitä saa makeat naurut.
"Huoria, mummoja ja Irmeleitäkin lynkataan." Okei. Aletaan puhua siis kostoksi ihmisten lynkkaamisesta ja miksi kaikki olivat naishenkilöihin viittaavia ?

"Kyllä harmittais jos mun 1200 e maksanut japsi kuolis pullaan."  

Siinä oikeaa koiranomistajan sydämellisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti