torstai 6. kesäkuuta 2013

Toimintaelokuvista



                                                   SenSiitäSaa©PakinoivinAikein


Olen sitä mieltä, että suurin osa elokuvista tähtää rajuun toimintaan, räjähdyksiin, jännitykseen ja seksuaalisuuteen. Nämä ovat tietysti MYÖS NAISIA kiinnostavia elementtejä, mutta miksi silti näen niissä sen miehiä kosiskelevan ja TYPERÄN meiningin ?

TÄMÄ TEKSTI SISÄLTÄÄ YLEISTÄMISTÄ JA LIIOITTELUA SEKÄ SARKASMIA JA PERUSTUU OMIIN MIELIPITEISIINI KUITENKIN HUUMORILLA.

Miksi en itse tykkää niin paljoa toimintaelokuvista?

NO - koska siellä on aina päähenkilönä sellainen "omantiensäkulkija" hiljainen möllöttäjä-mies, jolla ei ole mitään sanottavaa mihinkään, mutta joka osaa käyttää asetta kuin unelma ja jolta paljastuu yhtäkkinen sixback hänen paitansa repeytyessä ampumakahakassa.

JA - koska siellä on AINA oltava erittäin seksistä kiinnostunut ja seksiä pursuava vapaa sinkkunainen (yleensä blondi) ilman lapsia ja vailla älliä vähissä vaatteissa, mutta silti osaa käyttää asetta hänkin kuin unelma ja väistellä luoteja kuin Neo Matrixista konsanaan, vaikka elämäntarinaltaan ei ole mihinkään aseeseen ikinä koskenutkaan. Lisäksi hän on täysin valmis lähtemään miehen mukaan ja unohtaa kaiken muun, kun hänen kotinsa räjähtää palasiksi kesken uljaan rakastelutuokion päähenkilön kanssa. Jos niitä lapsia oli, he kuolevat räjähdyksessä tässä viimeistään.

KOSKA - rikolliset ovat väistämättä usein typeriä ja ärsyttäviä - tekevät typeriä johtopäätöksiä ja virheitä "Hei kuljen ase kädessä ja kurkistan tuonne postilaatikkoon jos ne piileskelisivät siellä," ja kun mörökölli kurkkaa laatikkoon, joka olisi liian pieni edes paskantamiseen, sankaripari hyppää esiin suuren tyrannosauruspatsaan takaa ja kumauttaa häntä tuolilla.

SILLÄ - loppujenlopuksi syvällisyys, hyvä dialogi ja muut mielenkiintoiset teemat jäävät kaiken tämän alle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti