torstai 27. kesäkuuta 2013

Ihmiset ja Puistonurmi


Ne päivät parhaat,
kun ihminen ei kotia kaipaa,
ei hukkaa nettiin aikaa,
ei tavaroita tai puhelinta,
mikroa saati sähköä,
ei mennä kotiin yöksi,
tai tehdä mitään työksi
jää niin kaunis muisto
kun vain ihmiset ja puisto.



FriendsWillBeFriends©PakinoivinAikein

Eilen oli töiden jälkeen päivä, jolloin sai unohtua. Ulkona syleili kostea helle, ei kokenut olevansa Suomessa, (tunne mitä odottaa helvetin kauan.) 

Se, kun ei koe olevansa Suomen kesässä, on hyvää Suomen kesässä.

Oli pesukoneen raijaamista Hannibal Lecter-tyylillä ympäri Tamperetta, kaiuttimien tunkemista hissiin, kuuman kiinalaisen syömistä ja hikoilua ja ihanalla terassilla olemista, joka muuttui pussikaljaksi kun allekirjoittanut unohti passinsa, koirakonttaus kävelyä puistossa (do not ask), rasittavaa suutelua nurmella miehen kanssa samalla kun kaveri kiertää ympäri ympäri laulaen "Kaksi vanhaa puuta sateen kiertämää..." 

On hauskaa vain istua kera parhaiden ystävien ja olla menemättä kotiin varsinaisesti ollenkaan. Suoraa töistä puistoon, yöksi kaverille ja takaisin aamulla töihin. On vain pieni kangaslaukku missä tarpeellisimmat tavarat. Hauskaa kekkulointia, lämmin nurmi. Oma naama saanut runsaasti väriä ja pisamia tietysti, jotka puhkeavat aina yhtä puskasta.

Kauheasti sitä hölöttää kaikkea kun on kädessä kalja ja siideri, eikä mihinkään kiire. Yhtäkkiä on kello yksitoista ja siirrymme baariin. Ja jossain kohtaa iskee totuus kuin nyrkki naamaan, että kahdeksalta aamulla alkaa työt !

Aamulla ootti nestehukka ja unihalvaus. No ei sentään.

Jälleen kerran lieviä krapulaoireita töihinmennessä, mutta buranan ja kahvin yhdistelmä heitti kaikki oireet yli laidan ! Kummaisaa ! (Netissä luki tutkimuksesta, mikä komppaa tätä kofeiinin ja ibuprofeiinin yhdistelmää lievittävän krapulaa.)



KUKAH©PakinoivinAikein

Koiralla on edelleen jännetuppitulehdus ja jalkakipuja, mutta lyhyet lenkit ja hieronta ja venyttely ja hyvänä pitäminen ovat saaneet ehkä parempaan suuntaan hiukan. Kävin pesemässä koko eläimen, sillä kaikkipäiväinen ulkona makoilu saa vatsakarvat melko pahanhajuisiksi parissa kuukaudessa. Pesu on Topista epämiellyttävää, mutta viileys mukavaa, joten se ei osaa päättää ollakko tän asian kaa tässä nyt niin kun ok, vaiko ei todellakaan. Seurauksena vaivautunut ilme ja nojailua takaseinään sekä pieniä karkausyrityksiä.

TopiJaVesiElementtinä©PakinoivinAikein

Uskon, että monia koiria ärsyttää suihkun ääni enemmän kuin itse vesi. Topi hyppäsi pienenä omin ehdoin laiturilta mökillä järveen, josta sitten päätti että maailman hirvein asia. OMAPAHAN OLI IDEANSA. Siitä asti sitten vesi ollut vaivaannuttava elementti.

Suihkun jälkeen varoakseni Topin kipeää jalkaa oli ensin kuivattava varovaisesti ja liikaa innostamatta, sillä Topia koskee nyt hepulointikielto. Kovat hepulivimmat jylläävät päässä suihkun jälkeen, kun sisälle on patoutunut paljon energiaa. Sitten kävelytin otuksen fleksillä ja valjailla olohuoneeseen, missä hetkeksi kiinni olkkarinpöytään, ettei lähde äkkispurtti.

Jotenkin surullista estää toista riehumasta ;:(

Riehuminen ja sekoilu on elämän perusedellytys! (Kuitenkin hyvän maun rajoissa!)


Kyllä taas ärsytti katsoa vanhempia neitosia, jotka heittävät kamalan kuuloista alapäähuumoria pitkin valtakuntaa pikku kuppilassa. Muutkin haluavat kuulla oman äänensä ja jos on pakko puhua siitä tavarasta housussa, niin voihan perustaa oman kuumanlinjan sitä varten VAIKKA SITTE.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti