torstai 20. kesäkuuta 2013

Krapula ja Kumikanootti

KuvaKrapulasta ©PakinoivinAikein



Huomasin tänään, että kyllä se krapula ja kahvi sittenkin sopivat yhteen kummasti ! Ei mittee ku töihi kahdeksaksi vaikka alkoikin eilen vähän menojalka vipattaa.

Humalassa ei kannata mennä kenkäkauppaan. Siinä ei ole mitään hienoa. Esittää vain kävelevänsä suoraa ettei myyjät hämmenny ja hyllyt kaadu. Kaikki kengät näyttää tylsiltä ja rasittavilta. Pikkusiskokin huomas kera ystävänsä. 

Kaverit voittaa kilpailuissa kumikanootteja ja mitä helvettiä. Suoraan työpaikalle kuskataan yhtäkkiä veenmoisen iso KUMIKANOOTTI. Tärkeää. 

Kaverit kysyy töissä: mitä sä teet?
- No puhallan toista tuntia tätä v*tun kumikanoottia. Toi pieni istuintyyny erikseen.

(Tiedätte ne ällöttävät puhallusnupukat vai mitä ne on mitkä menee ihan kuolaan ku niitä yrittää uima-altaalla etelässä puhaltaa niitä rantapalloja ja muovilauttoja mitä ne on. Sitten kun ei itse jaksanut enää joku muu perheenjäsen jatkoi ja kaikki saavat osansa siitä helvetin kuminupukasta YÄÄÄÄÄÄKKKKKKKK )

Luin jostain kilpailukollaasista, miten joku tyttö voitti piirustuskisasta naisen pesemään heille mattoja. Ei ehkä heti 12-vuotiaan ensimmäinen toive.

Minun kylläkin olisi.

Joku voitti myös vuoden koiranruuat. Perhe, jolla ei ollut koiraa.

Näin muuten eilen miehen Sorsapuistossa ja nauroin hänelle kymmenen minuuttia. ENKÄ TIEDÄ MIKSI.

Mitään krapulan hoito vinkkejä en jaa tässä (älkää luulkokkaan!) mutta yhden neuvon voin kyllä antaa:

 Juokaa vettä PALJON.

Varsinkin ennen nukkumaanmenoa. Niin paljon kuin menee. Ja mieluiten syökää jotain illan aikana, että vesi imeytyy myös johokin. 

Vain se voi teidät pelastaa !

Eikä sekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti