torstai 6. kesäkuuta 2013

Mikro Jurassic Park

VilkkaampiSaiNimenBruno©PakinoivinAikein


Eläinpuodissa sanottiin, että näitä pikku liskoja on houkuteltu veteen eivätkä ole suostuneet menemään juurikaan. Ihmettelinkin, kun kaupassa oli vettä hyvin vähän altaassa.

No, hiukan pakastehyönteisruokaa, eläviä pikkujauhomatoja messiin ja liskot purkkiin, jossa sopivasti kosteutta messissä. (Hirvittävä kaatosade iski ulkona, onneksi ei päässyt meihin käsiksi.)

BrunoEiSäikyTurhia©PakinoivinAikein

Liskot altaaseen, menee n. 6 minuuttia niin toinen lähtee innokkaalle tutkimuskierrokselle. Nuuhkii tuota kuvassa vinossa olevaa majaa (pitänee suoristaa kun liskot siitä hetkeksi malttavat lähteä) ja lopulta sukeltaa veteen ja tekee kunnon spurtin ympäri allasta. Kyllä hämmästyin. Ilmeisesti vesi miellyttää.

                                          LempinimiJafarElleiPaljastuTytöksi©PakinoivinAikein


Suodattimesta eivät olleet moksiskaan (onneksi se onkin hyvin hiljainen, siirrän sitten jos haittaa) ja erityissuosiota sai pallomaiseksi kasvava vähän konnanputkea muistuttava kasvi. 

Vilkkaampi tutkiskelija sai nimekseen Bruno ja ainakin tarkastelujeni mukaan vaikuttaisi poika olevan. Toisesta en ole varma, mutta hän on nyt lempinimellä Jafar, jos lienee hänkin poika. Jafar tykkää selvästi enemmän piilotella varsinkin pallokasvin sisällä, mutta sitäkin suurempi ruokahalu. Ei tarvinnut kuin toukan ilmaantua, niin jo kävi leuat kiinni naps. Hämmästyin tästäkin, sillä kaupassa sanottiin, että saapumispäivänä ja siitä eteenpäinkin parina päivänä ei välttämättä ruoka maistu.

Noh. Sinne pari pientä jauhomatoa solahti. Ja melkoinen saalistusviettikin. Mitä kovempaa toukka juoksi sitä hurjemmaksi lähti lisko perään. Molemmat saivat osansa. 

Kaikki siis erinomaisesti <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti