maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lomanko tarpeessa ?

Jaah©PakinoivinAikein

Viikonlopun ei tarvi olla se normaalein mut miksi minun viikonloput menee aina mahdollisimman raiteiltaan.


Perjantaina mahtaisan temperamenttini takia koko pitäksi suunniteltu baari-ilta juopotteluineen peruuntui. Oli viinit ja kaljat kaapissa viimeistä myäten. Päädyin vihaisena karkuun kotoani vanhempieni taloon, missä pikkusiskoni lähtee kahdentoista jälkeen heittämään minua kotiin.


OLI TÄRKEÄ REISSU.


Lauantaina pääsemme mökille itkupotkuraivarini jälkeen, joka tulee siitä, etten ole nukkunut taas viikkoon kuutta tuntia pitempään.


Mökille pääsemme käänteistä huolimatta ja hetken kunniaksi vetäisen Maraboun ja Daimin sekoitus suklaata naamaan automatkalla sekä kokonaisen Battery-tölkin perään (huimaa.)


Pääsemme mahtaisan grilliaterian ja kahvin jälkeen (lisää kofeiinia) kalaan kolmeksi tunniksi, jonka jälkeen vielä yksi tee ja kahvi, minkä jälkeen istun ja vapisen huonovointisena ylikofeiini-annostuksissani puolilämpimässä saunassa ja pitelen vatsaani. Käyn oksentamassa sammaleella metikössä, missä suuri pillerinpyörittäjä-örkki juoksee karkuun.


Matkalla kotiin hörpin piimää ja puhun hervottomia kanssamatkustajille. Kädet tutisevat ja pää tuntuu irronneen muusta vartalosta.


Kotona oksennan jälkeen. Tällä kertaa myös piimät.


Sunnuntaina herään jälleen kiukkua täynnä, kun en pääse päästämään höyryjä pihalle kuntosalille. Päätän tehdä muutaman raivoisan liikkeen kotona ja kas niin potkaisen huoneeni oveen halkeaman. Noh se on uusi ovi sitten. Mies oli jälleen erittäin tyytyväinen.


Myöhemmin mies käy näkemässä kavereitaan ja vanhemmillaan sun muuta ja minä nukun putkeen viisi tuntia. Herättyäni olen taas oma itseni.


Viimeinkin.


Entäs sitten työpaikalla.

Ihmiset ihmettelee mikä on hätänä, kun tulen nauraen ulos vessasta.


"Ei tiedä hyvää, jos ihminen tulee nauraen ulos vessasta," tokaisee eräs mieshenkilö.


Viikkaan yrityksen logolla varustettuja paitoja kaksisataatuhatta (siltä se tuntui) ja alan yhtäkkiä sekopäisenä hohottaa firman minikokoiselle mainokselle Ruori-lehdessä. Mainoksessa lukee: "Veneesi turvaksi." 


Kaikki pelkäävät vielä enemmän. Eivät ymmärrä MIKÄ siinä naurattaa. En minäkään. Ehkä se että se oli niin pieni. Tai koko Ruori-lehti. Sanooko teidän kaverit teille:


"HEI LUIKSÄ SEN JUTUN SIITÄ RUORI LEHDESTÄ LUITKO JA KATSOIT SITÄ MAINOSTA VARSINKI NIINHÄN? SE VENEESI TURVAKSI?"


Ruori-lehti muutenkin oli noin kokoa A2 (en tiedä sitä pienempää  lehtikokoa.)

Kirjoitan Mappiin Muroleenkatu. 

Ei kukaan tosissaaan anna nimeksi millekään Murolee. Jos annat jollekin (esimerkiksi kissalle, lapsellesi tai jauhomadolle) niin minulle heti viestiä kuvalla varustettuna !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti