torstai 30. lokakuuta 2014

Rutistele liikennevaloissa

Meikäläine ei taas tajua.

Auttakaa.

Siis taas oli juttua, että: "Joogaa 5 min päivittäin! Pieni osa päivästäsi ! Hyvää tekee!"

Siis kuvitteleeko porukka, että sillä viiden sekunnin joogalla päivittäin tulee tuloksia? Miksei samantien tehdä asioita kunnolla!

Se o tunni jooga joka ikinen päivä suatana !


Kyllä minä mieleni pahoitin!

Jos haluaa hyväksi joogaajaksi, niin minun neuvoni on, että mene kurssille. SEN JÄLKEEN voit kokeilla joogaa kotona. Voit toki katsoa internetistä myös opetusvideoita ja noita kuvia, mutta aika nopeasti sitä varmaan kyllästyy johonkin nousevaan koiraan ja mitä näitä nyt on.

Itse en ainakaan todellakaan jaksaisi katsoa mitään nettivideoita ja olla himassa, vaan ottaisin tosissani joogan osaksi elämää, menisin kurssille ja tapaisin uusia ihmisiä.

(Ja ne jotka sytyttää suitsukekynttilät kotona, ottaa ne videot tosissaan ja hankkii sopivaa aistillista musiikkia ja kauniin 400 euron jooga-maton - tämä ei nyt koske teitä.)

Toinen naurettava juttu on joka keväiset: "Saa sixback puritelemalla vatsaasi sisään ja hengittämällä oikein liikennevaloissa. Vain minuutti päivästäsi!"

LIIKENNEVALOISSA?

Minulla meni omien myhrkyröideni hankkimiseen yli kaksi vuotta. Reeniä vähintään kahdesti viikossa, proteiinia ja ankaraa vääntöä.

Olisi minua ja kaikenmaailman fitness-tähtiä kohtaan loukkaavaa, jos joku saisi samat tulokset  vatsaa rutistelemalla liikennevaloissa.

Siis onko tää nykypäivän homma näin kärismätöntä? Kaverilta kuulin, että 90-vuotias sushimestari sanoi, ettei vieläkään ole kyllin hyvä. Että koko elämä tässä menee harjotellessa.

Nykypäivänä halutaan sixpack hengittämällä, oppia taidemaalariksi tunnissa ja huippukokiksi katsottuaan ohjelman Viiden tähden illallinen.


Tolla asenteella ei tuloksia tule. Sen voi vannoa.

Miksei voi ottaa asioita tosissaan ja tehdä jotain kunnolla välillä?

Kiinni ne Iltasanomat !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti