maanantai 27. lokakuuta 2014

Jeesus Kristus Kuinka Hirveää

Nyt.fi julkaisi lupaavan jutuniseurakuntavaaleissa ehdolla olevista henkilöistä ja samalla erittäin masentavan:

(http://nyt.fi/a1305890476277)

Erityisesti masensi herra "Karimieheksi" ristityn miehen sanat.¨

"Karimies: "Kirkon pitäisi sitoutua tiukasti Raamatun oppeihin, joihin kuuluu esimerkiksi irtosuhteista kieltäytyminen."

Ahaa. Elikkä mennään tonne ylä-asteille ja lukoihin puhumaan jokaiselle oppilaalle, että kuulkaas jos toisiinne koskette ennen avioliittoa ni hyvin ei käy! Ni. Belsebubi oottaa ikävän ruoskan kanssa siellä punaisten seinien keskellä. Kuulitteko! Mäts takamukseen!

"Kulttuurisidonnaisiksi asioiksi Karimies lukee poskisuudelmat tavattaessa, orjuuden sallimisen sekä kiellon, jonka mukaan nainen ei saa esittää kysymyksiä seurakunnassa."

Ai okei, eli minä voin sitten hankkia kotiorjan seuraavaksi, jos koen kulttuurini sen sallivan? Ja nykyäänhän nyky-yhteiskunnassa hyväksytään monelaisia kulttuurillisia suuntauksia ja lahkoja. Mistähän keltaisilta sivuilta löytyisi...Ai nii ne on menneisyyttä...Tori.fi ja Suomi24 ilmoitus:

"Etsitään hyvää kotiorjaa, kun mies ei jaksa imuroida. Mieluiten mies ja saa harrastaa nyrkkeilyä."

Ai nii ja täytyypä muistaa olla hiljaa, eikä kysyä kirkon eteisessä respasta, että missä se vessa on, kerta sitä naine on

."Ennen Karimies oli "kaikista aktiivisin feministi". Hän kannattaa naispappeutta mutta uskoo nykyisin, että miehet ovat parempia konservatiiveja kuin naiset, koska he pysyvät järkähtämättä kannassaan. Naiset alkavat helpommin "myötäillä" eikä heidän mielipiteensä kestä maallistuneiden harjoittaman kyseenalaistuksen alla."

Karimies ilmiselvästi tuntee kaikki maailman naiset. Ihailtavaa! Enpä ole moiseen törmännyt. Ketä nämä "maallistuneet" muuten ovat? Vähän kuin jästejä Harry Potterissa? Niitä "vähän kykenemättömämpiä toimimaan yhteiskunnassa" ? Älkää nyt vaan päästäkö niitä naisia sinne, kun miten ne voisivat edes puhua siellä, kun ei kysymyksiä saa esittää seurakunnassa välttämäti. Kulttuurisidonnainen asia nih.

"Kreationistina hän uskoo, että Jumala loi maailman, eläinlajit ja ihmisen vain vuosituhansia sitten, toisin kuin tiede on todistanut.
"Tiede on erehtyväistä ja uusiutuvaa. Monesti huomataan erehdyksiä, kuten että maapallo ei olekaan pannukakku vaan pallo," Karimies sanoo."

Siis sehän on aivan selvä, että jostain pullahti alaston nainen ja alaston mies. Ei ensin tuli alaston mies, joka kylkiluustaan muovaili sen naisen. Sitten tuli dinosaurukset, käärmeet, leijonat, gasellit, seeprat, norsut ja apinat, jotka Noa niminen mies tunki suureen laivaan. Siellä oli kirvat, satiaiset ja lapamadot. Muun muassa nämä dinosaurukset mahtuivat sinne, olkaa tarkkana:

B....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti