keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Muutama omakeksimä luonnekuvaus

Tämän(kin) päiväinen keskustelu oli hieno, kun työkaveri kävi hakemassa selälle hyväksi olevan tuolin (avaruusmadon näköinen kapine.)

Minä: Ai toi on hyväksi selälle ? Mä luulin et se on muuten vaan outo.

Oorrait. 

Myös mappi putosi naamaan eilen, korkealta hyllystä. Se kiinnosti.

Ajattelin kertoa huvin kannalta teille viidestä eri prototyypistä tyttökaveruksia. Olen keksinyt ne aivan päästäni eikä niillä ole mitään verrokkikohtia oikeisiin kavereihini, joten huoli pois !

He ovat Nirppa, Simppu, Kihi, Roikku ja Sidu 


1. Nirppa

Nirppa ei puhu paljoa. Hän on laittanut kalenteriinsa viettävänsä ystäviensä seurassa tasan 30 minuuttia, sillä kotona on siivottavana ainakin ovenkarmit ja lavuaarin ala-osa ja biojätepussitkin ovat vaarallisesti lopussa. Hänen on myös siivottava vähintään kolme kertaa päivässä, joten aikaa hurvitteluun on vain hiukan. Nirpan on myös henkisesti valmistauduttava seuraavaan työpäivään vähintään 37 minuuttia ennen nukkumaanmenoa lukemalla henkisesti rauhoittavaa Anna-lehteä  ja 3.7 oli harjoiteltava pianoläksyjä 2 tuntia, joten hän ei missään tapauksessa voi nähdä, eikä oikeastaan seuraavaan kahteen viikkoon, sillä menemiset vaihtelevat kissanristiäisestä kissanristiäisiin.

Motto: Hei mun pitäs kyl iha just lähtee ku . . .

2. Simppu

Simppu tietää mitkä ovat tämän hetken kahvin terveysvaikutukset  - sekä hyvät että haittapuolet ja hän kantaa aina proteiinipatukkaa Adidas-urheilulaukkunsa sivutaskussa salivaatteidensa kanssa. Jalassa ovat aina myös Puma:n tennarit sekä päässä kireä ponnari, etteivät hiukset haittaa menoa. Simppu on aina valmis juoksemaan tai pyöräilemään oli matka kuinka pitkä tahansa  Hän myös jaksaa jatkuvasti muistutella uusista GoGo:n saliohjelmista ja bodypump-valmentajista, samalla kuin sekoittaa uutta urheilujuomaa lisäten siihen herajauhetta ja kiskoen Profeel-rahkaa.

Motto: Ja sit lenki jälkee keskiviikkona ois se spinningi … Kannattaa syödä näin kesäisin avokadoja niistä saa iha sikana vitamiinei !

3. Kihi

Kihi on melkoisen naiivi aina pirtsakka olento, joka jaksaa kikattaa taukomatta kaikkien jutuille, ymmärsi hän niitä tai ei. Hänen toinen lempipuuhansa on jatkuvasti ottaa duckface kuvia iPhonellaan (jonka vanhemmat ovat maksaneet), laittaa ne samantien Facebookiin sekä päivittää WhatsUp:ia, Twitteriä ja Facebookia yhtä aikaa, sekä puhua uusista H&M:n ja Gina Tricon vaatteistaan, tulevista kesäkengistään, syyskengistään ja talvikengistään (jotka vanhemmat maksavat.) Kihi asuu kotona, joten hänellä ei ole minkään sortin tajua mitä on vuokranmaksu, opintolaina saati sähköasentajan tilaaminen. Kihillä on myös hyvin vähän  tietoa yhteiskunnallisista asioista, joten hän on helppoa seuraa kaikinpuolin-samaamieltä olevine mielipiteineen.

Motto: SIIS NÄIKSÄÄ KUI IHANAT NOI KENGÄT OLI TUA ! JA VOI V-TTU MIKÄ TÄTÄ PUHELINTA TAAS VAIVAA PITÄÄ OSTAA UUS - - -

 4. Sidu

Sidu saapuu paikalle mukanaan sipsipussi  sekä nahkaisessa käsilaukussaan kaksi siideriä ja kolme lonkeroa toipumislääkkeeksi eilisestä darrasta. Sidu halveksuu Simpun energiapatukoita ja Nirpan kalentereita, sillä täällä eletään vain kerran ja elämästä kuuluu nauttia. Sidulla on mukanaan kaikki oleellinen, sillä koska tahansa viattoman kaverien näkemisen voi muuttaa käynniksi terassilla tai baarireissuksi. Sidu lörpöttää edellisillan miesseikkaulut sekä parhaimmat sekoilut heti alkajaisiksi, lupaa lähettää CV:itä joskus tulevaisuudessa ehkä ja hankkia joskus opiskelupaikan – samalla kun avaa bisseä. Sidulla ei ole lompakon täytteenä muuta kuin iso kollaasi unohtuneita narikkalappuja.

Motto: SIISH ootteko lukenu sitä Fok it- sarjakuvaa? Se Perjantaipingviini on mun idoli ! HEHHE ! Ja hei eile oikeesti ette tajuu mitä tapahtu – siis mää näin oikeasti et joku istu roskiksella ja laulo mulle ja sit mä repesin ja mitä täällä tapahtuu oikeestihh -

5. Roikku

Roikku on vähintäänkin rasittavampi kuin kaikki yhteensä. Hän ei voi tulla tapaamisiin raahaamatta ahdistuksesta ja ärsyyntyneisyydestä kiemurtelevaa poikakaveriaan mukaan väkipakolla ja valtaa kokoajan puhetilan ehdottelemalla menemisiä ja tulemisia, tulevia festareita ja keikkoja, joihin kaikki tietävät että hän itse ei kuitenkaan osallistu. Roikku ei kestä jos hän jää ilman suuvuoroa tai muut suunnittelevat jotain mihin hän ei liity. Kaikkien pitäisi tulla hänen bileisiinsä ensi viikolla (jotka hän peruu päivää ennen), sekä katsomaan hänen uusinta pyykinpesukonettaan ja matkakuvia Floridasta tietokoneelta, mihin kukaan muu ei liity mitenkään. Roikku suuttuu verisesti ja pitää kahden viikon puhelakon kaikille, jotka häntä vastustavat tai pahempaa - peruvat hänelle luvatun asian.


Motto: Siis tuuttekste sinne Provinssii ?!! LUPAATTE että tuutte oikeesti ! AI HÄH??? Miten niin et pääse huomenna ???!!! MITÄ V-TTUA !!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti