maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lomaviikko 1 kuulumiset

Taas tämmöinen sekopäinen kollaasikirjoitus, jolle iha helkkarin vaikea keksiä otsikkoa TÄH.

Lomaviikko ei ollut rauhallisin, mutta hyvä oli !

Univajeeni ei juuri vähentynyt, pikemminkin lisääntyi.

Voisi se kyllä alkaa vähentyäkin, ehkä ensi viikon lomalla sitten...

On kertakaikkiaan liikaa asioita, joille tahtoisi antaa aikaansa.


Mauliseni©PakinoivinAikein


Kodin sisustaminen (saatiin viime viikolla miehen kanssa lopultakin taulut seinälle ja itse sain pari taideteosta valmiiksi myäs.)

Sekä iso-että pikkusiskojen kanssa oleminen ja hulluttelu (katsottiin Siljan kanssa muumien jaksoa, missä Pikku Myy oli ihastunut vaikka oikeasti oli kurkku kipeä.)

 Syömässä käyminen (IHANA SUSHI esimerkiksi Deli Sushissa tai perheen kanssa itsetekemä kunhan ajattelee ympäristöystävällisesti ja jättää sen hiton tonnikalan pois. Oletteko nähneet kuinka hellyyttäviä tonnikalat ovat ja kuinka sydämetöntä niiden kalastus on! Kauheilla harppuunoilla keihästetään. HYI.)

Kaverien näkeminen + baarissa käyminen, mihin kuuluu myös täysin uudet tuttavuudet kuten tämä australialaispariskunta (jutussa Keromus Ottomaaneista yms...) mutta tärkeätä myös olla kunnolla ja ISTUA ALAS myös vanhempien kavereitten kanssa. Heille voisin kaikille antaa oman toteemieläimen ja merkityksen ja nimen ja sukupuun. Kaverit tuntuvat olevan vähän kuin kukin omaa eläinlajiaan eikä kellekään ole niin paljon aikaa kuin haluaisi. *CROANS* - minusta oli hauska kirjoittaa *CROANS* se lukee usein hauskojen sarjojen tekstityksissä NÄES.

Sons Of Anarchyn ja muiden hyvien ohjelmien katsominen ja jatkuva parpattava selostaminen mitä teen. Minulla on mielipide kaikkiin asioihin kokoajan - mies ei jaksa...


kuva©PakinoivinAikein


Hiustenvärjääminen suuntana tulinen oranssi taas kolmen kuukauden tauon jälkeen.

Tupareitten pitäminen, jonne sitten ilmaantui melkein 20 henkeä onneksi ei ihan samanaikaisesti...

Tädin maailman parhaimpien muksujen yhteissynttärit & muu sukulointi - tädin pikku Milja (eli Miitu) täytti 4 vuotta (rakastaa marjojen poimintaa tuntitolkulla sekä kaiken mahdollisen puhumista) ja Severi täytti 2 vuotta, ja häneltä kysyttiin:
"Mitäs sää sait synttärilahjaksi?"
Severi: "Paljon ONNNEA vaan !"

Miituhan taas harrastaa esimerkiksi vaatekaupoissa myyjille päivittelyä ja muutenkin täysin vieraille ihmisille, esimerkiksi kaupassa bikinejä katsellessa:

"Ai ai kun on kauniita mut on vielä niin kylmät veet...," ja "Meidän Jekku (koira) on niin kiltti ettei se kauheesti pure ainakaa noin pieniä." (osoittaa alle vuodenikäistä pikkuvauvaa äitinsä hoteissa.)

Eipä muuta siihen.

Shoppailu johon kuuluu niin hauskat esineet, vaatteet kuin vessapaperi, kodin tarpeiden ylläpitämiseksi.

Miehen kanssa pöllöily, jota kyllä riittää tarpeeksi jokaiseen päivään. Aina uusia yhä hirvittävämpiä hellittelynimiä. Viimeisin taitaa olla Lerpunvit- tai ehkä jätän kertomatta.




Koiran kanssa oleminen (sitä ei saa unohtaa!) ja kuinka moni teistä on viimeaikoina antanut kunnolla aikaa koiralleen? Siis oikeasti? Ja kuinka mukavaa se on! Semmoinen höpöttely ja pörröttely ja lulluttelu. Topi on kyllä maailman isoin ja laiskin shetlanninlammaskoira. Se osaa syödä ja levittää karvaa. Siinä se oikeastaan onkin. Ja kiusata äitiä volittamalla ja kerjäämällä ruokaa.

Ja LIIKUNTA jonka harrastaminen jäi kyllä aivan liian vähälle täytyy ottaa nyt työviikolla takaisin. Kyl siit vaan tulee nii hyvä olo, mutta ei onneksi sillä tavalla minkä vaikutteen saa Activia mainoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti