torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesän normi viikko

kuva©PakinoivinAikein


Rauhalline viikko eikäku. 

Maanantaina töihi kuolemanväsyneenä viikonlopun Oulu-reissu rellestyksestä ja valvomisesta.  Töissä kuuden kilon rautatankolähetyksen kantaminen helteessä ylämäkeen ja sata hoidettavaa asiaa.

Tiistaina töihin taas kahdeksaan perinteisesti. Matka postiin päivällä kuumuudessa, sokean naisen auttaminen Posti hälyssä, sata outoa puhelua päivän aikana, jossa ei ymmärretä ja huudetaan MITÄH MITÄH !!! Syömään neljän kaverin kanssa Zarilloon, kunnes töistä äkkisoitto postia vietävä vielä viideksi. Äkkiä siis pois Zarillosta, jossa kaverit jäävät tilaamaan siksi aikaa kun juoksen hakemaan postit helteessä ja sinkoan postiin ja siitä taas takaisin syömään. Syöminen kiireellä, josta kaverien kanssa kaupungille, josta kaverille, jossa vaatteidenvaihto bikineihin ja Ruusikseen rannalle nurmelle musiikin, lonkeron ja kaljan (Fosters sitruuna nam!) kanssa, josta  kalliolle kiipeilemään, josta hiekkarannalle järveen kahlaamaan, josta kaverille, josta sitten kotiin yhdeksitoista illalla.

Keskiviikkona töihin.  Miestä ja sen kaveria kattoon musiikki studiolle, siitä pikavauhtia kotiin siivoomaan liskojen allas sekä pikavauhtia  kuntosalille, nopea vaatteidenvaihto, meno kavereille, siitä baariin ja siitä kaverille yöksi.

Torstaina jälleen töihin ja töiden jälkeen tarkoitus mennä toiselle kaverille tyttöporukalla ja matka mökille uimaan ja saunaan…

Perjantaina eli huomenna YLLÄTYS YLLÄTYS töitä ja niiden jälkeen illalla kotio tekemään siskolle synttärivideokoostetta hauskoista hetkistä ja ehkä lenkille tai salille...

Lauantaina isosiskon synttärikekkerit sitten pihassa, grillausta, kakkua ja juhlintaa !

Jotenkin ei edes eroa kovasti koko kesän viikoista.

Mitä tästä seuraa psyykkisesti ja fyysisesti?
Vastaus: erittäin suurta väsymystä, stressiä, jatkuvaa janon tunnetta, päänsärkyä, aamuheikotusta ja pahoinvointia.

Tätä on nykyisyys.

Mut on se kivaaki !

Tää on se kesä kun tulee tehtyä ja kunnolla ! Kesä 2012 oli jotenkin hätiköity ja jäi välistä, kun oli liikaa töitä, kaksi muuttoa ja koulu alkoi jo elokuussa. 

Minullapa alkaa työharjoittelu 19. elokuuta, joten varsinainen koulu saa odottaa !

JA ENSI VIIKOLLA LOMA HURAA ! (Paitsi keskiviikkona siivoamaan töihin, mutta eipä tänne paistattelemaan olla maan päälle tultu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti