keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Mitä miehet haluavat...todella

Luin tommosta mitä miehet haluavat mutta eivät kehtaa pyytää - juttua netistä. Tässä HUUMORILLA varustettu versio omalla kokemuksiin pohjautuvalla kommenttiraidalla !

1. Haluaa naisensa tietävän että rakastaa tätä ( tekosyy sille, ettei tarvitse todistella ja tehdä mitään ylimääräistä. Ensimmäisinä viikkona mies on valmis Triathloniin ja sen jälkeen vessapaperirullan vaihto riittää todisteeksi. )
2. Haluaa naisen olevan myös johdossa (saa kokeilla omalla vastuulla esimerkiksi autoa ajaessa tai leffaa valittaessa : D )
3. Hän haluaa kunnioitusta eikä halua, että hänestä tehdään pilaa. ( Toisaalta nainen saa kuulla jatkuvasti mitä typerimpiä juttuja, ja jos hän ei ymmärrä on taas" se aika kuusta".)
4. Haluaa olla ihailtu (Siitä että nostaa purkin hyllyltä jos nainen en ylety.) 
5. Haluaa olla kanssasi pyytämättä ja pitää siitä että nainen häärää ympärillä (Nainen voi pyytämättä vaikka siivota ja saa häärätä kunhan ei puhu ja pidä meteliä... )
6. Haluaa tapailla kaunista naista joka tuntee olevansa kaunis (eli kaunista ajatteli nainen itsestään mitä vaan.)
7. Haluaa saada rohkaisua naiselta (Kerran kymmenessä vuodessa - mieluiten ei halua että urkitaan ongelmia ja haluaa selvittää ne yksin ampumalla virtuaalisia zombeja niin että aivot vaan lentää. )
8. Haluaa olla arvostettu ja saada kiitollisuutta (siitä että vei roskat .)
9. Haluaa saada sinut nauramaan (Kiinnostaa suhteen kaksi ensimmäistä viikkoa)
10. Haluaa itsenäisen naisen (Jep ja joka toinen viikko nainen voisi oikeastaan asua muualla, että voidaan pitää kunnon miesten ilta jossa sauna palaa ja sänky löytyy aamulla ulkoa puistosta.)
11. Haluaa syödä kunnolla ja ei tykkää jos syömistä arvostellaan. Ei halua että nainenkaan tarkkailee painoaan kokoajan (Tähän vastaukseksi mies hakee nakkipaketin kaapista ja menee tv:tä katsomaan. Ruuaksi kelpaa kaikki alle viikon vanha.)
12. Haluaa huomiota myös muilta naisilta. koska haluaa tuntea olevansa haluttu (Yleensä omankin naisen seura on jo liikaa " ämmie juttuja". Mies haluaa huomiota muilta miehiltä voittamalla kaikki Änärissä vuoron perään.)
13. Haluaa pystyä näyttämään tunteensa ( Silloin täytyy olla joku kuollut.)
14. Haluaa rentoutua ilman suunnitelmia viikonloppuisin (eli lähteä ryyppäämään aamuun asti tai pelata/olla koneella ilman että nainen mäkättää tai ehdottaa mitään.)
15. Haluaa keskustella (jos joku on kuollut tai jalkapallon MM-kisat lähestyvät.)
16. Haluaa pysyä sellaisena kuin on (mutta naisen ja kodin on syytä tottua häneen ja mukauduttava vaikkapa kynsien leikkuuseen olkkarin matolla ja sohvan alta löytyviin muumioituneisiin nakkeihin. )
17. Haluaa pystyä suojelemaan naista (Lapsia ja vaatekauppoja vastaan.) 18. Haluaa saada tuhmia tekstareita ja lähettää niitä vaikkei myönnä. (Suurin piirtein sama vaikutus kuin hauskalla kuvalla Doctor Philistä paskalla.)
19. Tarvitsee ohjausta (Naisten tehtävä miesten elämässä. Esimerkiksi, että imuri ei ole pelkkä koriste-esine ja siivoaminen ei käsitä sukan poimimista lattialta keittiön pöydälle.)
20. Haluaa hellyyttä (silloin kun on kipeä tai selkää jomottaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti