keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kiitos kaikille lukijoille (jos todella olette siellä!)

Siis minkätakia nää tilastot näyttää todella tältä:

Sivun katselut tänään
123
Sivun katselut eilen
259
Sivun katselut viime kuussa
5 737
Sivun katselujen koko historia
11 001

Jos te hyvät lukijat todella olette siellä, eikä tämä ole joku salaliiton salajuoni, niin kiva, jos ootte tykänneet :D Ja anteeksi, jos juttuni ovat täynnä kirjoitusvirheitä (ne ovat yllättyneet tällaisesta huomiosta, mutta edelleen mietin, onko tämä mahdollisesti jonkin ulkomaalaisen mainosrobotin teoksia or wot.) ETTÄ KIITOS TEILLE JOS OLETTE KEN OLETTE !

Pakko tähän kirjoitukseen nyt joku aihekin on keksiä, kerta näin. Ensinnäkin haluan arvostella jälleen kerran naistenlehtiä ja parisuhdeoppaita.

En halua kuulostaa miltään ilonpilaajalta, mutta tuskin kukaan mies tai nainen joka tarttuu Cosmopolitaniin tai jopa arvostettuun parisuhdeoppaaseen kuvittelee, että tämä ihminen oikeasti tietää mitä meillä tapahtuu maanantaina kello yhdeksän ja perjantaisin kello ykstoista. Että mun tyttöystävä tykkää syödä viinirypäleitä ja itse vihaan niitä, ja itse laitan aina hammasharjan tietyllä tavalla hyllylle, koska se on hauskaa enkä tiedä miksi ? 

Cosmopolitan oli tosi karu esimerkki, mutta se on jotain niin järkyttävää sontaa otsikolla "Tiedämme mitä miehesi haluaa." Mutta siihen tää on menossa! Miehet ja naiset jaetaan rooleihin ja lokeroihin, koska halutaan, että kaikilla olisi tietynlainen onnellinen parisuhde, tietynlainen elämä ja ennenkaikkea hallittavissa oleva elämä. Ei ole mitään pahaa tavoitella hyvää parisuhdetta ja elämää, mutta "Onneen ei ole oikotietä" on joku suomalainen tuhat vuotta vanha sanonta varmaan. Edes paras kaveri ei välttämättä tiedä mitä suhteessa tapahtuu. Se on kahden ihmisen sekametelisoppa, alati muutosliikkeessä olevan kummallisen yksilön, johon ei ole mitään kaavaa sinänsä kertomaan tai pelastamaan. Olemme toistemme kummallisuuksien armoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti