lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä

Pakko oli tähän ystävänpäivä hommaan nyt puuttua kun innostuin. Tajusin vasta tänään, että ystävänpäivänä pitäs jotenki sitä parisuhdettaki vaalia tai liittyykö seki siihe? Selittäkää ny tyhmälle. No sen sanon että eipä noita vuosipäiviäkää paljon vietetä, että me juhlitaan ja vaalitaan suhdetta aina ku halutaan ja se on asian ydin. Kerran vuodessa olis aika surullista. 

Ala-asteella tein viimeks ystävänpäiväkortin jossa oli koira tai sydän tai ei ehkä kumpaaka ja neki meni tyttökavereille koska pojat ahdisti ja haisi ja juoksenteli muute jossaki. Mää en oikee oo ystävänpäivää koskaan sisäistäny ja mun ystävät varmaa tietää ristus soikoo että arvostan niitä kaikkina päivinä muutenkin ja etenkin semmoisina päivinä kun tuntuu ettei todellakaan oo ystävänpäivä vaan raskain-arki-maanantai-jumitus-ahdistus-vi*utus-arkijuusto-maito-vanhentunut-kaapissa päivä. Silloin mää oon läsnä eniten uskokaa pois.

(En tiedä mikä siinä on. On aivan erinomaiselle haisevia miehiä totta kai anteeksi heille, mutta aina silloin tällöin bussissa taakse istuu joku, joka haisee siltä kuin homehtunutta pesusientä olisi vedetty betonilattialla ja jätetty vuodeksi varastoon ja lopuksi sen läpi poltettu röökiä. Kyllä jotkut naisetkin sen osaa.)

1 kommentti: